20. maaliskuuta 2013

Valio Onni-tuotteiden testailua

Perheemme pääsi kokeilemaan uudessa Buzzador-kampanjassa Valio Onni-tuotteita.
 
 
 
Buzzadorina olo tarkoittaa sitä, että saan kutsuja erilaisiin kampanjoihin, joissa testataan erilaisia tuotteita tai palveluja. Jos haluan mukaan kampanjaan, ilmoittaudun siihen omilla sivuillani buzzador-sivuilla ja saan tiedon ilmoittautumisen päätyttyä olenko päässyt mukaan. Sitten saan tuotteen/palvelun kokeiltavakseni ja minun tulee kertoa siitä rehellisesti ystävilleni netissä tai livenä, riippuen kampanjasta. Esimerkiksi tämä on blogikampanja, joten buzzaan tästä täällä! Välillä teen raportteja omilla sivuillani buzzauksen sujumisesta ja lopuksi vielä loppuraportin, jossa kysytään myös testattavasta tuotteesta. Jos kiinnostut buzzaamisesta ja uusien juttujen kokeilemisesta,klikkaa itsesi TÄNNE *KLIK* ja rekisteröidy toki sinäkin!
 
Ensimmäisenä kokeiltiin puuroja kameravalmiudessa. Olimme aiemmin kokeilleet jo reissussa samaisia Onni-puuroja hyvällä menestyksellä. Tällä kertaa neiti ei ollut kuvaustuulella eikä syömätuulella. Minusta neljän viljanpuuro oli ihan makoisaa, tokihan omaan suuhun vadelma-kaurapuuro oli vielä parempaa. 
 
 
 
 
 

Olen yrittänyt opettaa Emiliaa pullolle, joskus kelpaa paremmin peruna-porkkanavelli, joskus nauretaan vaan ja syljetään suusta kaikki pois. Neljän viljan velli kelpasi vielä huonommin kuin peruna-porkkanavelli joka on hieman makeaa. Tokihan Onni-vellejä voi antaa vaikka lusikalla jollei pullo kelpaa :)


"Äiti, ootko tosissas että tälläistä?" 
 Kaikki vellit ja puurot ovat käyttövalmiita ja soveltuvat lapsen ruokavalioon 4–8 kuukauden iästä alkaen. Tuotteiden maitopohja vastaa proteiinikoostumukseltaan äidinmaidonkorviketta. Kaikki puurot ja osa velleistä ovat lisäaineettomia. Tuotteisiin ei ole lisätty suolaa eikä säilöntä- tai väriaineita.  Valio Onni® lastenruoat on kehitetty yhteistyössä lastenlääkäreiden kanssa. Näin taataan tuotteiden ravitsemuksellinen laatu ja sopivuus pienen lapsen erityistarpeisiin. Uudenlainen valmistustapa on tuotteissa käytetyn maidon tuoreuden salaisuus. Ja juuri siksi Valio Onni® tuotteet sopivat jo pienille vatsoille (4-8 kk iästä alkaen). 
 
http://www.valio.fi/onni/
 
Meillä oli jo aiemmin Onni-tuotteita ja tulee varmasti olemaan jatkossakin. Hyviä, helppoja ja maukkaita mielestäni.
 

1 kommentti:

  1. Meille pitäs kohta tulla testattavaks niitä Muksun kiisseleitä, mitä en tienny ees koko olemassaolosta :D Kivaa hommaa kyllä tuo buzzaus :)

    VastaaPoista