14. lokakuuta 2012

Älä tule paha kakku, tule hyvä...

..mikrokakku 


♥ Syntisen hyvä suklaakakku 

2 dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
2 dl juoksevaa / sulatettua margariinia
3 munaa

Sekoita kuivat aineet. Lisää margariini ja munat, sekoita. Kaada vuokaan ja mikrota täydellä teholla (n. 700w) 4-5 minuutin ajan. Valmis!  Kippaa lautaselle ja anna jäähtyä. Lisätempoa kakkuun saat lisäämällä taikinaan esim. minttusuklaakarkkeja, suklaarouhetta tai tarjoamalla lämmintä mansikkasurvosta kakun kanssa. Toki kakun voi vaikka kuorruttaa perinteisesti tai tehdä siitä vaikka täytekakkua viipaloimalla ja lisäämällä täytteet väliin...omnom.

Hyviä herkkuhetkiä! 

5 kommenttia:

  1. siis ihanko oikeesti mikrossa??????olen huuli pyöreenä..pitäsköhän testata samointein..

    VastaaPoista
  2. Ompas muhkea! Ei mulla vaan ikänä..Paketti tuli tänään :) Kiitos vielä kerran!!

    VastaaPoista
  3. Näyttää ihanan mehevältä! :-)

    VastaaPoista
  4. On todella hyvää kakkua ja miten helppoa. Laitoin kakkuun pätkissuklaata sekaan, Nam! Tätä tehdään meillä toistekin :)

    VastaaPoista
  5. Oli heti pakko kokeilla kun tänään löysin tän ohjeen. Ja hyvä kakku tuli!

    VastaaPoista