8. marraskuuta 2011

Pipariksi meni

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen vastanneille! Sain vihdoin arvontapaketin postiin pienen odottelun jälkeen...Kohta voitaisiin arpoa taas jotain kivaa ja jouluista? 

Miulla on ollut hulinaa (onkohan nää nyt niitä ns. ruuhkavuosia) töissä ja vapaalla ja ihan liikaa kaikkea taas. Vasemman puolen päänsärky on palannut seurakseni taas joksikin aikaa, pitänee koittaa relata hieman. Joten en ota mitään stressiä blogista hetkeen, saati muutenkaan mitään ylimääräistä hommaa ennen kuin tuo rasittava päänsärky kaikkoaa.

Aloitin toissapäivänä neulomaan itselleni oikeita villasukkia purosta kunhan joskus valmistuvat...tokihan tuo on aivot narikkaan neule tomaattikantapäänsä kanssa. Onhan tuolla noita keskeneräisiä aika paljon taas. Jos nuo sukat ekana, tokana tuo Noki-kieppihuivi ja sitten joku muu kesken jäänyt projekti...pitäisikin tehdä itselle se UFO-lista, niin olisi helpompi edes pitää kirjaa mikä on kesken ja miksi.

Eilen illalla leivottiin muksujen kanssa, kauhea siivo keittiössä - varsinkin kun tein murotaikinan itse, jota sitten tungettiin piparitaikinan kaveriksi.

 
Eveliina ois halunnu "ite kauli" , mut "äiti on tyhmä!" ja kauli taikinan lapsen puolesta. Isille kiitos kuvista
Sydänkekseihin laitoin noin 70% murotaikinaa ja lainasin lasten karkkeja koristeeksi, kauniita ja makoisia!

 

Ostettiin bauhaussista syyskukkia, jotka erehdyttävästi näyttää joulutähdiltäMakoisaa loppuviikkoa teille!
Ps. päivälleen viime vuonna oli jo lunta...
 
 

2 kommenttia:

  1. Kylläpä alko tekemään mieli leipoo pipareita ;)

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä harkulliselta :)
    Meillä herkutellaan nykyään cookieilla, aivan ihania varsinkin vasta paistettuina suklaapaloilla höystettyinä...

    VastaaPoista