24. lokakuuta 2011

Lokakuu...melkein lopussa jo.

Lokakuu on  ollut opiskelua, töitä, neulomista, kirppistelyä ja kauniita auringonnousuja- ja laskuja.  Nyt pahimman kiireen jälkeen kerkesin tännekin taas jotain oikeasti ajan kanssa laittamaan.

Viime viikolla oli taas lähipäivät koulussa, ihania auringonnousuja sai parina aamuna katsella koululle ajaessa pieniä metsäteitä pitkin, onneksi on melko hyvä kamera puhelimessa 


Samana iltana lähdin töihin ja nautin auringonlaskusta puolen kuuden aikaan illalla 


Löysin kirppikseltä kolmella eurolla (hopeiset?) kauniit numeroidut lusikat, käyttötarkoitus tuntematon. Tiedätkö sinä miksi on mahdollisesti numeroitu?



Laitoin keittiöönkin kynttilöitä tuomaan raikasta tuoksua ja tunnelmaa 


Keittiössä komeilee miehen kirppislöytö miulle 



 Jo mainitsemani fb-arvontavoittokin löysi paikkansa miun vaatekaapista ja kulkee reissuilla, yllätysyllätys, alusvaatepussina 


Erikan jokapäiväistä taidetta eteisessä 


 Olkkarin tunnelma hieman muuttui uusien tyynyliinojen ja kynttelikön avustuksella 





Tunnelmallista loppuviikkoa teille rakkaat lukija!

Onnenmurujen fb:sta lainattua:
Pahoittelen kiireitäni, en ole kerennyt blogiinpäin vilkaisemaankaan :/ Sain eilen ensimmäisen näyttösuunnitelmani kirjoitettua, joten nyt uskallan taas hieman rentoutua ja koitan saada jotain muutakin aikaiseksi kuin koulua ja työtä :) Ps. saan tällä viikolla uuden kameran, tilasin vihdoin itselleni sen kauan haluamani digijärkkärin ♥ Mitäs teille kuuluu?



 

3 kommenttia:

  1. Jee kivan käyttötarkoituksen löysit pussukalle, just hyvä! Ja toi kyltti, oi kun nostalgisuus valtaa sydämen, siskollani on ollut tuollainen, omalla nimellään.

    VastaaPoista
  2. Kaunista. Mukavaa viikkoa sinulle.

    VastaaPoista