25. elokuuta 2011

Punaista ja kierrätettyä ♥


Oikeasti pahvinen hyllykkö (12€?) kirppikseltä löydetty jo keväällä, maalasin valkoiseksi niinkuin melkein kaiken muunkiin nykyään. Tämä tulee tarpeeseen, sillä tänne mahtuu kaikki käsityökirjani (ainakin vielä) ja suurin osa askartelu- ja käsityölehdistä. Ylälokeroille en ole vielä keksinyt käyttöä, mutta kaipa ne ajastaan täyttyvät tarpeellisella tavaralla. ♥ Söpö, mie tykkään (Tämäkin liittyy siihen miksi pöytäni purettiin.)
 

 Naapurimme vanha leskirouva tyhjensi tänään sukulaistensa kanssa asuntoaan, vaihdoin kuulumisia käytävässä hänen ja sukulaistensa kanssa. Vinttiä tyhjentäessään hänen sukulaismiehensä kantoi vanhaa punaista ompelukonelaatikkoa mukanaa ja kehaisin että "onpas söpö matkalaukku". Sain sen sitten itselleni kun olisi kuulemma kierrätykseen tai kaatopaikalle päätynyt. (Sain myös leskirouvan "nuoruudessaan" virkkaaman pöytäliinan/päiväpeiton, joka ei siis ole ihan pienimmästä päästä. ♥ Peite on kaunis kuin mikäkin, ja tulen aina muistamaan naapurimme ♥ Kuvailen sen kunhan kerkeän. Lapsemme saivat myöskin valita isosta pinosta virkkuutöitä itselleen leikkeihin pienet liinat ♥ ) 
Ompelukonelaatikon sisusmuovit olivat heikossa hapessa, joten napsin ne pois ja laitoin väriin sopivaa retrokangasta (jonka toin mökiltä kesällä) sisuksiin ja huolittelin reunat nauhalla. Kyllä nyt kelpaa jämälankojen kelliä uudessa kodissaan
   
  ISOSTI tervetuloa uusille lukijoille!
Mukavaa viikonloppua teille kaikille!


7 kommenttia:

 1. Kivan hyllykön olet löytänyt ja tuo laukku sulattaa sydämet. Tosi suloinen tuon uuden vuoren kanssa. Olen ihan heikkona noihin vaihoihin matka/säilytyslaukkuihin.

  VastaaPoista
 2. Hei, vihertää kateudesta täälläpäin...

  Ja toisaalta jäin miettimään tuota upeaa laukkua, ei sellaisiakaan enää tehdä, koneen mukana tulee joku rätintapainen ja halutessasi sille laukun joudut maksamaan lähes koneen hinnan sellaisen saadaksesi, jos onnistuukaan.

  Mukavaa viikonvaihdetta:)

  VastaaPoista
 3. Upea laukku!
  Mukavaa vloppua sinnekin :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista, kaunista! Ihana hyllykkö ja hyllykkö! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitosta, tykkään itse kovasti tuosta laukusta, tuli jämälankatarpeeseen aivan sopivasti <3

  Lähipäivinä ratkeaa pöydän arvoitus, pysykää kuulolla ;)

  Kivaa perjantaita!

  VastaaPoista
 6. Ihana hyllykkö! ♥
  Suloinen on myös ompelukoneen laukku :) Äidilläni oli myös tuollainen samanmoinen mutta sileäpintainen, jonka koneenvaihdon yhteydessä aikoja sitten antoi pois...

  VastaaPoista
 7. Upea hyllykkö! Ja laukku on niiiiin ihana!=)

  VastaaPoista