20. heinäkuuta 2011

Mökkielämää ja matonkuteita

Tervetuloa uusille lukijoille! Kunhan kasassa 30 lukijaa, arvonnan aika taasen..

(Kuvat on ladattu puhelimella bloggeriin, kuvien laatu siksi kovin kurja.)

Ompelin mökin saunaan ja saunaneteiseen uudet verhot kierrätyskankaista...kankaiden pituus ei ihan riittänyt, lisäsin kirppikseltä löytämäni lakanan reunassa olleen pitsin...kankaat 1,5€, lakana 0,5€. Lakana meni matonkuteiksi, kirjonnat säästin myöskin johonkin projektiin josta en vielä tiedä..Niin, ostin äidilleni ompelukoneen syntymäpäivälahjaksi Lappeenrannasta kirppikseltä. Samanlaisen siis kuin minkä "lainasin" aikaa sitten itselleni äidiltäni..


Pakolliset ennen ja jälkeen-kuvat:Tuunasin jo mökillä ollutta tuikkukynttilä roikotinta maalaamalla sen valkoiseksi ja ripustin ison Oulusta löytämäni kymmenen tuikkua vetävän seuraksi. Dadaa, kynttiläkattokruunu! (Tarkkasilmäisimmät huomaavat että vanhat valokuvatkin pääsivät kunnollisiin kehyksiin... Ja mökin seinätkin on eläneet turhan paljon.)


Saimme vihdoinkin ison metallitynnyrin mökille, pääsimme tyhjentämään mökin vintiltä kaikkea turhaa ja rikkinäistä polton kautta. Kauhea kasa rikkinäisiä ja kulahtaneita räsymattoja, vanhoja lehtiä (joista napsin ihanat vanhat mainokset talteen...), meidän vanhoja leluja jne...kaikki mikä on energiajätettä palaa jo saaressa. Muut esim. metalliromppeet viedään kierrätykseen.

Vielä on lomaa jäljellä jokunen viikko, pää täynnä uusia suunnitelmia ja paljon tekemisen tarvetta...levottomat kädet!

Terveisiä Saimaan saarelta!
Pivikki<3

6 kommenttia:

 1. Hienoa, että sait verhot tehtyä ja pitsikin pääsi heti käyttöön :) Ihania väkerryksiä olet tehnyt, vielä kun saisin aikaiseksi tulla niitä katselemaan... ehkäpä ensi viikolla jos mökillä olette.

  VastaaPoista
 2. -Marja-, Olisi mahtavaa jos pääsisitte kyläilemään, tokihan voisin huolia seuraa jo huomenna perjantaina kun uros karkaa veljensä kanssa humpalle... :)

  VastaaPoista
 3. Olen vieraillut sun blogissa silloin tällöin. Sain vihdoin ja viimein kirjattua itseni lukijaksi. Hyvää kesän jatkoa, Saimaa on ihan paras paikka viettää kesää. Sinne minäkin toivon pian pääseväni.

  -heidi

  VastaaPoista
 4. Heidi, olet lämpimästi tervetullut :)

  VastaaPoista
 5. Hyvää viikonloppua, toivottaa romulyyli-riitta.

  VastaaPoista
 6. Aivan tosi hieno toi kynttiläruunu,
  himottas itellekki tuollainen :)

  VastaaPoista