3. huhtikuuta 2011

Turkoosi

Käytiin shoppailemassa Ylivieskassa vapaapäiväni kunniaksi...keittiömme tulee kokemaan muodonmuutosta viimeistään ensi viikon alussa, jolloin meille tulee ihana pienehkö pyöreä pöytä tuoleineen keittiöön aamupalapöydäksi. Tilattu on jo. Siitä se ajatus sitten lähti.

Tänään löytyi ihana turkoosi "retroradio" vihdoin keittiön ikkunalaudalle. Kärkkäisellä oli myös sisustustarrat alennuksessa, löysipä nämäkin paikkansa siivotusta jääkaapinovesta. Sai muksujen magneettipaljous väistyä. Jääkaappikin tulee viikon lopulla vaihtamaan paikkaa...
Tekisi mieli nyt jo repiä hieman hyllyjä seiniltä ja aloittaa hommat. Ostettiin myös sitä kalustemaalia, jotta saadaan hyllynmaalaus alkuun.
Ja sitten vielä perimmäinen syyt lähteä edes Ylivieskaan shoppailemaan...Eli poliisimestari ja pikkumyy sateenvarjoineen. Kokoelma kasvaa, vaikkakin pienihän se vielä on. On ne vaan ihania. Hyvää viikonlopun jatkoa rakkaat lukijani!
2 kommenttia:

  1. Tulinpa heti vastavierailulle, kun kerran sinäkin löysin blogiini heti kun olin uuden merkinnän julkaissut! ;D Ihanan radion olet löytänyt! Itsekin haaveilen radiosta keittiössä... Myöskin nuo tarrat näyttävän tosi kivoilta. :)

    VastaaPoista
  2. Juuri aijemmassa kaupassa (prismassa) sanoin miehelle, että turkoosi pikkuradio pitää saada muttei katottu niitä sen enempää siellä. Mentiin sitten kärkkäiselle ni siellä oli sikapäivätarjouksessa tuo pieni ja suloinen radio <3

    VastaaPoista