13. helmikuuta 2011

Vaahtokarkkipuita ja banaanisuklaakakkua

9.2.2011 noin puoli kuusi illalla ratsastin foordillamme auringonlaskuun - tai siis töihin. On se mukavaa lähteä ajelemaan Oulaisiin kun ei ole enää sysimustaa ja pimeää. Kevät tulee! Päätin vohdoin tehdä jotain tyttöjen huoneen revityille tapeteille. Valkoista remonttimaalia ja perus askartelu/kangasväripigmenttiä, reipasta sekoitusta tippa väriä kerrallaan sopivan sävyn löytämiseksi - paljon halvempaa kun käydä teettämässä aina purkillinen kallista valmista sävytemaalia. Ja eikun sutimaan!

"Vaahtokarkkipuut" sai muotonsa Erikan seinään piirtämän pikkupuun jatkoksina. Patterikin sai oman osansa ylijääneestä maalista...Vaaleanpunainen räsymatto on kuuden euron kirppislöytö ylivieskasta ja vihdoin on itsetehdyt tilkkupäiväpeitotkin käytössä. 

Harmittaa kun en ostanut yhtä näkemääni tyttömäistä kristallikruunua, olisi sopinut hyvin tuonne. Kuvien luonnonvalon puuttuminen johtuu jälleen illalla kuvaamisesta ja tyttöjen huoneen himmeästä lampusta.

Ps. Aurinko sai tänään hymynaaman lyijykynällä vielä kruunaamaan kokonaisuuden.

Huomenna miulle tulee vieras Kuopiosta, joten päätin äkkiseltään leipoa jotain..Ruokaa en jaksa alkaa vääntämään vaan vien vieraan muualle syömään. Luvassa siis suuria suunnitelmia ja banaanitähtikakkua.
Kaipa se ihan syötävää on...toivottavasti. Mie kun en normaalisti saa mitään hyvää aikaiseksi näissä hommissa.

Aamulla sitten kuorrutushommiin..

Miulla on jo 15 lukijaa, ohoh! 
Tervetuloa! 
Kiitos ja kumarrus!

Joskohan jotain arvontaa jossain vaiheessa...? 

 Toki olisi mukavaa että jos kerta täällä porukkaa käy oikiasti, ni joskus joku kommentoisikin jotain - taikka edes tykkäisi postauksista. 
Kiitos ja anteeksi.

3 kommenttia:

 1. Minä käyn, enkä tajua kommentoida vaikka itseäkin aina tympäsee kun mietityttää että lukeeko kukaan edes blogia kun kommentteja tulee niin harvoin. Yritän parantaa tapani... tykkäilen kuitenkin näistä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Stanna! Miekii oon kyllä itse syyllistynyt samaan, tosin nyt olen jo hieman parannellut tapojani :)

  VastaaPoista
 3. Onpas hieno vaahtokarkkipuu! Ja mattokin sopii tuonne huoneeseen justiinsa.:-)

  Minäkin käyn täällä usein mutta jostain syystä kommentointi on jäänyt aika vähiin. Joihinkin blogeihin kommentoi melkein aina ja toisiin ei taas juuri koskaan. Miksiköhän lie? Pikkuhiljaa olen kuitenkin oppinut enemmän kommentoimaan. Yritän muistaa tännekin höpistä enemmän. :-D

  VastaaPoista