11. syyskuuta 2008

Oho, viikko humahti

Just tajusin et nyt on jo perjantai!
Tää viikko mennyt kyllä kauheella vauhdilla ja alkuviikko meni kyllä ihan pökissä ollessa. Sain sitten Lappeenrannan reissun kylkiäisenä rintatulehduksen johon sain antibiootit maanantaina..Keskiviikkona alkoi olla jo melkein terve olo.

Timikin oli kotona keskiviikon ja torstain ♥
Oli ihana käydä kaupassa yhdessä ja pötkötellä sohvalla vierekkäin keskellä päivää..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tänään onkin jo perjantai ja neuvolantäti tulee puntareineen katsomaan onko tissimaitoa saatu riittävästi ja ollaanko sitä kasvettu yhtään.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Eveliina-vauva on kyllä ihan erilainen vauva kuin Erika oli. Eveliinalle ei kelpaa pullo, ei ollenkaan. Se on ehta tissivauva♥ Toivotaan että homma jatkuukin näin.

Erika oppi pulloon jo sairaalassa kun oli se 3h välein pakkosyöttö heti syntymästä lähtien, ja ei tietenkään ensisynnyttäjällä (ainakaan minulla) noussut maito heti. Joten lisämaitoa pullosta heti toisena päivänä kun ei oma riittänyt. Ja olihan siinä se keltaisuuskin mukana, senkin takia lisämaitoa pullosta jotta bilirubiiniarvot tippuivat nopeasti eikä menty sinivalohoitoon asti. Sain myöskin väärän 2viikon antibioottikuurin jonka aikana en saanut imettää, joten sen ajan maidot viemäriin..Sitten myöhemmin Erika sai aina rintaraivareita jos koitin tissiä tarjota. Lypsin pulloon ja siitä sitten kun ei suoraan lähteestä kelvannut..tottakai sitten loppui maidontuotantokin aika nopeasti..

Tuntuu nyt myöhemmin kun miettii että olin ihan hukassa silloin 2006 Erikaa yrittäessäni imettää. Kävin jopa imetystukiryhmässä ja kokeilin kaikki mahdolliset jutut jotta oisin saanut imettää..Nyt on jotenkin paljon rennompi ote asiaan vaikka toivonkin että Eveliina pysyisi tissivauvana ja saisin imettää ainakin sen puoli vuotta. Nyt mennään täysimetyksellä, mutta eihän sitä koskaan tiedä mitä tässä vielä tulee..Ja ei ole vielä kulunut kuin kaksi viikkoa..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ollaan kestoiltu jo tiistaista asti ihan kunnolla, ei yhtään kertistä olla käytetty! Timi kyllä sanoi että ois vaan helppoa viskata roskiin vaippa eikä mennä pesemään kakkoja hanan alle, yöks!
Kiltistihän hänkin on homman hoitanut, toki on vielä hieman pihalla noista vaippahommista :)

Mein neidillä on niin rimppakintut kun jäi rasvankeräysviikot pois, kaikki kertakäyttöiset vaipat on tähän mennessä fuskannut lahkeista ja aina saanut heittää vaatteetkin pesuun..
Kestovaipoilla ei yhtään vahinkoa!

Kestovaipat

3 kommenttia:

  1. Onkos pikkuprinsessa kasvanut kovinkin? Meillä täällä päässä sairastellaan flunssaa ja korvatulehdusta. Toivottavasti parannutaan hieman ennen sunnuntaina, niin päästään hakemaan koirulia. Mukavaa viikonloppua ja vauva-arkea <3

    VastaaPoista
  2. Eipä tuo pieni ollut kuin 100g saanut sitten sairaalasta lähdön, ensi viikolla uusi punnistus sitten taas. Mutta eipä hätää kun kerran tyttö pissaa ja kakkaa joka päivä ja on muuten tyytyväinen :)

    VastaaPoista
  3. googlen haun kautta jotenki tänne eksyin, ni laitampa merkin :)

    VastaaPoista